Головна

Росіяни втратили 20 одиниць бронетехніки під час штурму Часового Яру – Зеленський

20 одиниць бронетехніки розрушені під Часовим Яром

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу з нагоди вшанування пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, ситуації на фронті та підготовки до Саміту миру, який відбудеться у Швейцарії.

Дорогі українці, українки!

Сьогодні вшановуємо пам'ять жертв депортації кримських татар і осуджуємо російське знущання над Кримом. Російське зло не є і не буде всесильним. Його час на нашій землі обмежений, і його вигнання неминуче. Ми всі маємо ставитись активно та обʼєднати світ для захисту життя і людяності.

Російська окупація Криму в 2014 році стала випробуванням для світу. Реакція на неї була недостатньою, і Путін вирішив, що він може робити більше зла безкарно. Але українці зупинили окупанта. Москва не матиме шансу підкорити Україну і її історію. Російське зло не зможе сховатись від нашої відповіді навіть на своїй території.

Дякую всім нашим воїнам, які доводять, що Росія платитиме за свої дії проти українського народу. Я особливо вдячний хлопцям, які відбили російський штурм Часового Яру. Історична подія, що сталась в 2014 році, більше ніколи не стане крапкою з комою для України.

Дякую всім, хто допомагає і обирає Україну. Ми продовжуватимемо працювати для справедливого миру і покарання Росії за цю війну.

Слава Україні!

Нагадаємо, ситуація на Бахмутському напрямку дуже складна, але усі зусилля росіян по захопленню міста Часів Яр були марними. Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що втрата висотного опорного пункту у місті Часів Яр відкриває шлях на великі міста Донецької області. Проте, ситуація може бути схожою до подій в Авдіївці.

Читайте також:

  • Жодної цілої будівлі: моторошні кадри із Часового Яру (відео)
  • Оборона Часового Яру: Окупанти хочуть взяти місто у лещата
  • Полковник СБУ оцінив ризики захоплення Часового Яру

Читайте також: