Шер і Том Круз, Куніс і Маколей Калкін: зіркові закохані, про яких навіть не здогадувалися

У світі шоубізнесу знаменитості часто зустрічаються зі своїми колегами за сценою. Утім, є такі пари, в існування яких складно повірити. Зірки часто зустрічалися у юному віці з колегами, які були цілковитою протилежністю.

Стосунки пар навіть були серйозними та призводили до заручин, передає ТСН

Шер і Том Круз

Роман між співачкою Шер та актором Томом Крузом був у далекому минулому. Тоді виконавиці було 39 років. Тому було лише 23 роки, він тільки починав свою акторську кар'єру. Познайомилися Шер і Круз на одному зі світських заходів, і між ними одразу спалахнула іскра. Однак їхній роман не тривав довго. Після розриву стосунків Том і Шер залишилися гарними друзями.

Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший

Роман між парою зав'язався 1984 року під час знімань стрічки "Першонароджений". Стосунки знаменитостей протривали сім років, однак шлюбом так і не закінчилися. Сара пішла від Роберта через його постійні проблеми із наркотичними речовинами та алкоголем.

Міла Куніс і Маколей Калкін

Мало хто знає, але між зіркою "Сам удома" та акторкою свого часу був роман. Парочка почала зустрічатися, коли Мілі було лише 18 років, а Маколею 21. Разом вони вісім років, а після розриву стосунків залишилися друзями. У ЗМІ тоді ширилися чутки, що Міла пішла від Маколея, адже їй із ним стало нудно.

Едварт Нортон і Сальма Гаєк

Пара почала зустрічатися 1999 року, а знайомство їхнє було випадковим завдяки спільному мануальному терапевту. Едварт і Сальма тримали свої стосунки у таємниці і мало що про них розповідали на публіку. Актори розійшлися 2003 рокуя, але залишилися гарними друзями.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Камерон Діаз і Джаред Лето

Знаменитості почали зустрічатися 1999 року. 2000-го вони заручилися. Утім, Джаред неочікувано 2003 року кинув Камерон. Подейкували, що не був готовим до серйозних стосунків, тому вирішив розійтися.

Кіра Найтлі і Джеймі Дорнан

Акторка почала зустрічатися із Джеймі, коли їй було 18 років. Стосунки пари розвивалися стрімко. Джеймі переїхав жити до маєтку Кіри. Та згодом їхні взаємини почали псуватися. Подейкували, що Дорнан заздрив успіху Найтлі та не бажав залишатися у тіні її слави. Тим часом Кіра усіляко підтримувала коханого та навіть допомогла йому з першою роллю у кіно. 2005 року пара розійшлася.

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес показала раніше небачені фото з весілля з актором 50-річним Беном Аффлеком.

Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік. За допомогою слайд-шоу Лопес підбила підсумки минулого року й похизувалася яскравими моментами. Серед них було чимало знімків з Беном Аффлеком, зокрема з весілля, яке відбулося наприкінці серпня.