Шість найсексуальніших фотосесій Джей Ло

24 липня американській співачці Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки.

Джей Ло одна з найуспішніших жінок, які надихають. Gazeta.ua зібрала шість найсексуальніших фотосесій зірки.

У березні 2020 року Джей Ло представила колекцію взуття із брендом DSW. Однак увагу громадськості привернули не стільки босоніжки та туфлі на зав'язках, скільки кадри рекламної кампанії за участю співачки. На фото Лопес позує у спокусливому боді. Образ доповнила підборами, які підкреслили ідеальні ноги знаменитості.

У жовтні того ж року співачка прикрасила обкладинку Billboard разом із музикантом Maluma. Пара артистів зіграла у картині "Перший зустрічний" та записала кілька спільних треків. На обкладинці Лопес постала у вечірній сукні з пікантним розрізом, яка оголила її стрункі ноги та пружні сідниці.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Під кінець 2020 року Лопес в черговий змусила всіх захоплюватися своєю фігурою. Співачка випустила сингл In the Morning. На обкладинці якого вона позувала оголеною. Прихильники могли добре розглянути підтягнуті сідниці, прес і рельєфні руки.

У 2021-му Джей Ло позувала для журналу Rolling Stone. У центрі уваги була розкішна фігура зірки. І навіть браслети Tiffany Co. не змогли відвернути увагу від неї.

Крім цього, співачка знялася у рекламній кампанії Dolce Gabbana. Вона постала перед камерою у чорному мереживному бра, корсеті, масивних прикрасах.

Напередодні літнього сезону Лопес виклала кілька кадрів у чорному бікіні біля басейну. Публікація набрала 4 млн лайків та десятки тисяч захоплених коментарів.

Лопес продемонструвала витончену фігуру. Вона показала, як проводить вихідні з родиною. Співачка одягла ніжно-рожевий суцільний купальник із глибоким декольте та вирізами на ньому.