Скандальна Байрак втекла до Росії та сфотографувалася з "путіністом"

Режисерка Оксана Байрак, яка завжди мала проросійські погляди, втекла з України до Росії.

Там вона зізнається в коханні Санкт-Петербургу і проводить час з актором Антоном Батирьовим, який підтримує путінську політику. Свої фото вона виставляє в Інстаграм, який закритий для українців. Скріншотами зі сторінки зрадниці поділилася журналістка Аліна Доротюк.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ще до початку повномасштабної війни Байрак підтримувала кремлівського диктатора Путіна, а під час повномасштабного вторгнення режисерка взагалі підтримала окупантів. При цьому Байрак залишалася в Україні та робила публікації з відміткою Одеської області.

Втім, як виявилося, зараз Байрак вже виїхала з країни до Росії. Судячи з соцмереж, Байрак втекла до РФ ще в липні.

"Пітер-Ленінград. Любов та захоплення мої. Найгарніше та найстійкіше місто у Всесвіті", - пише режисерка.

Оксана Байрак замовчує правду про війну в Україні й жодного разу не засудила воєнних злочинів диктатора Путіна. Її неоднозначні проросійські дописи постійно критикуються.

Байрак народилася та росла у Сімферополі, а потім навчалася і жила в Києві. Протягом усієї кар'єри співпрацювала переважно з російськими акторами.

2014 року Байрак засудила Революцію гідності. Під час повномасштабної війни в України Байрак продовжувала підтримувати Путіна та звинувачувати українців в тому, що відбувається.