Головна

У Байдена почали офіційно називати Трампа "засудженим злочинцем"

На зображенні - Дональд Трамп

Виборча кампанія Джо Байдена офіційно називає експрезидента Дональда Трампа "засудженим злочинцем", заявив Аммар Мусса, речник кампанії Байдена. Він наголосив, що рівень важкого криміналу у США знизився після приходу Байдена до влади.

Останній звіт про злочинну активність у США свідчить про помітне зменшення насильницьких злочинів під час адміністрації Байдена. За словами Мусси, кількість злочинів на початку цього року скоротилася на 15% порівняно з 2023 роком, а вбивств і зґвалтувань - навіть на 26%.

Мусса підкреслив, що Байден працював над оголошенням закону і створенням порядку в країні, і це має позитивний ефект. Він також заявив, що американці не можуть дозволити собі ще чотири роки Трампа, який намагається обмежити кошти правоохоронних органів та обіцяє помилувати бунтівників, які напали на Капітолій.

Нагадаємо, що суд у Нью-Йорку визнав Трампа винним у фальсифікації ділової документації, пов'язаної з виплатою грошей порнозірці, з якою він мав стосунки. Трамп та його команда звинувачують демократів у політично мотивованому судовому рішенні.

Джерело: Укрінформ

Читайте також: