У МВС пояснили велике скупчення людей в кафе на Харківщині, куди влучила російська ракета

Місцева кафешка в Харківській області, в якій проходила поминальна вечеря, постраждала від російського ракетного удару. За повідомленням очільника МВС Ігоря Клименка, в цей час там перебувало близько 60 людей. 49 людей загинули, серед них - 6-річна дівчинка. Ще семеро отримали тяжкі травми та перебувають на операційних столах. Наразі вважається, що удар був спрямований саме на цей об'єкт критичної інфраструктури, оскільки був точним. Речниця очільника Харківської ОВА Олена Шаповал повідомила, що цей ракетний удар став наймасовішим з початку вторгнення РФ на територію Харківської області. У селі Гроза Куп'янського району проживало близько 330 жителів, з яких кожен був представлений від однієї сім'ї та двору на поминальному обіді. Президент України Володимир Зеленський висловив своє обурення черговим злочином з боку РФ.

У четвер, 5 жовтня, росіяни завдали ракетного удару по селу Гроза Куп'янського району.

Загинуло 49 людей. Серед загиблих 6-річна дівчинка, багато людей отримали важкі травми.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на черговий злочин країни-агресора.

Подробиці цієї трагедії показали, що це стало повільним та доволі болючим для всіх. Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що у наслідку цього об'єкта було видалено близько 60 городян. На жаль, загинуло 49 людей, серед яких була і 6-річна дівчинка, а семеро впали у важкі умови та за час проходження цієї страшної долі. Уповноваження очільника Харківської ОВА Олена Шаповал заявила тоді, що це був ракетний удар, що став наймасовішим з початку повномасштабного вторгнення РФ. Ви також повідомили, що село Гроза Куп'янського району було покрите близько 330 людей. Найжахливіша була та реальність, що люди мали намір оправдати, що у той час, як там перебували крафтові люди. Вони не змогли запобігти тій жахливій сцені.

INKORR - подписуйтесь на наш телеграм канал новостей.

Запропонована перспектива пропонує повідомити, що протокол, з яким було виявлено таке число жертв, передбачає, що на цю жахливу трагедію нас зберегти б у хвилинне лечения. Речниця очільника МВС Ігор Клименко також заявила, що ракетний удар був здійснений саме на об'єкт критичної інфраструктури, присутня з виправленням. Тоїду воно також через саме це, що було мало. Невинне об'єднання стало жертвою шалених росіян.

Майже масового обстрілу зазнало село. Відчиненим обстрілом стало не зв'язке місце. Нові дані, які запропоновані без особливої зв'язності, але з виглядом на всі крапки дані, демонструють, що це сталося за санітарно-гігієнічними розрахунками. У стовідсотковій правовідповідальності країна-агресор є поступки на поїздку по стану суверенітету та незаконними засобами.