У Німеччині закрито аеропорт через озброєного чоловіка

У вечірній час в суботу, аеропорт у німецькому місті Гамбург був закритий для пасажирів через наявність озброєного чоловіка на його території. За інформацією Bild, Федеральна поліція повідомила, що чоловік, їдучи на своєму автомобілі, зумів проникнути на територію аеропорту і двічі вистрілив у повітря.

Відповідно до звіту видання, в автомобілі були двоє дітей, яких утримував цей чоловік. Незабаром до того, як співробітники служби безпеки аеропорту помітили його, дружина зателефонувала до поліції та повідомила про можливе викрадення дітей.

Вставка фотографій

Також зазначається, що цей чоловік підпалив кілька пожеж поблизу аеропорту. У зв’язку з цим, всі авіарейси в Гамбурзі були скасовані, а всі входи в термінали були закриті. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Нагадаємо, в минулому тижні у німецькому місті Бремен група молодих росіян напала на чотирьох українців. Ця інцидент стався, коли четверо 19-річних українців сиділи на лавці в парку, і до них підійшла група росіян, що намагалася спровокувати конфлікт.