У Росії на виборах президента голосують за Буданова – розвідка

Росіяни голосують за керівника української розвідки на виборах президента РФ

На виборах президента Російської Федерації росіяни голосують за керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова. Про це пише "Гордон", посилаючись на джерела в українській розвідці.

"Джерела надали фото бюлетенів росіян із кількох виборчих дільниць. На них видно, що люди, які прийшли на вибори, самостійно вписували прізвище Буданова до бюлетеня і ставили навпроти нього галочку 'за' ", - йдеться у повідомленні.

Джерела уточнили, що надані фотографії було зроблено в Москві, проте наголосили, що таке відбувається "скрізь".

На так званих виборах президента РФ Кремль збирає голоси за диктатора Володимира Путіна серед окупаційних військ. При цьому до "голосів" планують додати загиблих на війні солдатів. За даними розвідки, Міноборони РФ дозволило окупантам, які воюють в Україні, голосувати за Путіна, навіть не зʼявляючись на "виборчі дільниці". Це значно полегшує "виборчим комісіям" завдання з фальсифікації результатів.

РФ призначила президентські вибори на 17 березня 2024 року. Основне голосування триватиме три дні: 15, 16 і 17 березня. Російський диктатор Володимир Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков вже заявив, що Путіна переоберуть із результатом у 90% голосів.

Нагадаємо, триденне голосування на виборах президента Росії розпочалося 15 березня і триватиме до неділі, 17 березня. Росіяни зможуть проголосувати за свого кандидата з 8:00 до 20:00. Проте на виборах не обійшлося без провокацій. Так, у російських регіонах на виборчих дільницях роздавали ручки зі зникаючим чорнилом.

Голова Європейської ради Шарль Мішель вже привітав Володимира Путіна із перемогою на президентських виборах, які тільки почалися.

Читайте також:

  • Україна має заявити про невизнання "виборів" у Росії. Чому це так важливо
  • Як Навальний та решта російських опозиціонерів забезпечують легітимність Путіна