У Росії все більше літаків не можуть злетіти

У Росії останніми днями частіше скасовують вильоти літаків через технічні несправності.

Проти російської авіакомпанії Red Wings порушили кримінальну справу за перевезення 13 серпня літаком з несправною системою кондиціювання 406 пасажирів рейсу АнтальяМосква, пишуть РосЗМІ.

Внаслідок дій авіакомпанії пасажири не змогли вилетіти з аеропортів низки країн у період з 12 по 14 серпня. Вони чекали на рейс у некомфортних умовах. Тоді одночасно вийшли з ладу два із трьох Boeing-777.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

14 серпня літак A-320 "Аерофлоту" перед злітом ухвалив рішення про буксирування на стоянку. Причину цього не повідомляють.

15 серпня зліт літака RRJ-95 перервали на швидкості близько 50 км/год. Того ж дня екіпаж літака В-777-300 після запуску доповів про технічну несправність і запросив дозвіл виїхати на стоянку.

Ще 15 серпня екіпаж того самого літака А-320 "Аерофлоту" доповів, що необхідне буксирування на стоянку через проблему з датчиком контролю двигуна.

15 серпня літак RRJ95 повернувся на стоянку з точки запуску з технічної причини.

16 серпня літак RRJ95 авіакомпанії Red Wings після виштовхування командир повітряного судна доповів про незапуск силової установки.

Сполучені Штати Америки розглядають можливість використовувати для відновлення України заморожені активи Центрального банку Росії.

Для відбудови зруйнованої України можна використати близько $300 млрд на рахунках в іноземних банках, які були заморожені в країнах Заходу після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повідомила заступниця держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд.