Удар по Харкову: зруйновано під'їзд будинку, людей шукають під завалами

Російський обстріл у Харкові зруйнував під'їзд будинку

У Харкові рано вранці внаслідок обстрілу росіян повністю зруйновано під'їзд багатоквартирного будинку. Про це повідомив міський мер Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі.

«Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей», - написав він.

Терехов також повідомив, що в одній з найбільш постраждалих частин Київського району міста немає світла та частково води. Відповідні служби вже працюють над усуненням наслідків обстрілів.

Нові вибухи у Харкові

У вівторок, 23 січня, близько 7-ї години ранку у Харкові сталися нові вибухи. «Вибухи у Харкові. Будьте в укриттях!» - написав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі. Міський мер Ігор Терехов підтвердив цю інформацію та додав: «Знову бʼють по Харкову - вже кілька вибухів у місті». У результаті ракетного удару загорівся газопровід, повідомив начальник у слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Попередньо, також було повідомлено про ракетний удар у Києві, який спричинив загоряння припаркованих автомобілів у Святошинському районі. Про це повідомили начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко та мер столиці Віталій Кличко.