Україна неминуче атакує Кримський міст у першій половині 2024 року – The Guardian

Кримський міст буде знищений згідно планів української розвідки

За повідомленнями українських високопосадовців, у першій половині 2024 року буде проведена третя атака безпілотниками на Кримський міст. Знищення цього об'єкта інфраструктури відіграє важливу роль в кампанії України щодо звільнення Криму та підтримки морального духу на полі бою.

Росія активно зміцнює захист мосту, але згідно з розвідкою, цей об’єкт може бути скоро виведений з ладу. Один з посадовців Головного управління розвідки Міноборони України заявив, що маються необхідні засоби для реалізації плану.

Окрім цього, російські загарбники будують залізничне сполучення між Ростовом і Кримом, щоб забезпечити свої війська. Але Кримський міст постійно пошкоджений, тому шукаються альтернативні шляхи для перевезення військового вантажу.

Речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук зазначив: "Кримський міст зараз неспроможний пропускати великі навантаження через пошкодження, отримані внаслідок спільної операції ВМС та СБУ."

Керівник української розвідки Кирило Буданов попередив про нові сюрпризи для наших ворогів в Криму і не рекомендує цивільному населенню користуватись Кримським мостом.

Додаткова інформація

Читайте також:

  • СБУ готує велику спецоперацію. Кримському мосту приготуватися
  • Флот окупантів бере курс на дно Чорного моря. На черзі Кримський міст