Україну обстріляли десятками дронів. Скільки вдалося збити

Сьогодні вночі ворог завдав по Україні масованого удару дронами.

19 вересня Силами оборони було знищено 27 із 30 ударних БпЛА типу Shahed-136/131, повідомив у вівторок вранці офіційний Telegram-канал командування Повітряних сил. На Миколаївщині вночі було знищено 10 із них.

"Противник застосував дрони-камікадзе, а також балістичну ракету "Іскандер-М". Усього зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ РФ). Балістичну ракету ворог випустив із території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу. В результаті бойової роботи 27 "Шахедів" знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у південних, центральних та західних областях", йдеться у повідомленні.

Також на східному напрямку знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Миколаївщині о 01:00 падіння уламків збитої ворожої цілі спричинило пошкодження сільськогосподарської техніки одного з агропідприємств. Постраждалих немає, заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

У ніч проти 19 вересня пролунав вибух у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Через влучання зайнялася багатоповерхова будівля, повідомив у вівторок вранці начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Пожежу загасили.