Уламки ворожого дрона впали в кількох районах Києва: є постраждалі

Уламки збитого дрона впали в Святошинському та в Соломʼянському районах столиці.

Постраждали чотири людини. Про це повідомив мер Києва Володимир Кличко.

"В Святошинському районі падіння уламків БпЛА. Всі служби прямують на місце. Троє постраждалих на місці вибуху в Соломʼянському районі та один - в Святошинському. Допомогу медиків отримують на місці", - написав Кличко.

Пізніше він уточнив, що двох постраждалих госпіталізували.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Оновлено 2.50

У КМВА повідомили про падіння уламків на окрему 2-х поверхову будівлю у Шевченківському районі столиці. Працюють наряди ДСНС.Інформація по постраждалим уточнюється.

О 02.33 Кличко повідомив про падіння уламків на двоповерхову будівлю в Святошинському районі.

"Знову вибухи в місті. Падіння уламків БПЛА на двоповерхову будівлю в Святошинському районі. Служби прямують на місце", - написав він.

Водночас начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що частина уламків пошкодили багатоповерхівку, автомобіль, проїжджу частину, а також злітну полосу аеропорту Жуляни.

"У Святошинському районі столиці: ймовірно, через падіння уламків зафіксовано загоряння автомобіля; зафіксовано падіння уламків на житловий будинок; є падіння уламків на проїжджу частину. Попередньо, відомо про одного травмованого. В Солом'янському районі відомо про падіння уламків на злітну полосу аеропорту Жуляни. Пожежі немає. Усі екстрені служби працюють на місцях. Інформація по руйнуваннях і постраждалих в усіх районах міста уточнюється", - написав Попко.

Станом на 8 травня, 01:32 у Києві та області триває ворожа дронова атака.

Звуки вибухів чути і на Правому і на Лівому березі столиці. Працюють сили ППО. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

"Зберігайте спокій! До відбою повітряної тривоги перебувайте в укриттях!", - застерегли в КМВА.

Небезпека зберігається і в інших регіонах України.

Карта тривог станом на 01:32 виглядає так:

Вночі 8 травня Київ та область зазнали масованої дронової атаки. Вибухи пролунали і в інших регіонал України, зокрема в Одесі. Карта тривог змінювалася щогодини.