"Уся російська челядь сиділа" – Приходько "рознесла" українських артистів, які співали в Юрмалі

Співачка Анастасія Приходько висловилась про артистів, які виступили на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі.

Заявила, що серед гостей була тільки "російська челядь". Про це розказала в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Я б туди в житті не поїхала. Дивись, це всі артисти, які виступали у Росії. Alekseev Білорусь представляв, Полякова з Кіркоровим цілувалася, з Басковим концерти вела. Макс Барських. Чому на цьому концерті не було "Вітер підіймав у небо дим. Вічна пам'ять тим, хто загинув молодим"? Чому немає "Орка тіло ляже в ґрунт, допоможе ЗСУ"? Чому таких артистів не запросили? Бо там вся ця російська челядь сиділа", пояснила.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Мені Лайма Вайкуле, не Вайкуле. Андрій Макаревич, не Макаревич. Мені вже все одно хто ви. Ви теж поговорили, поговорили та й забулися і нічого не зробили для того, щоб в Росії щось змінити. Виступати перед руснею в жодному разі", підсумувала.

Нагадаємо, фестиваль латвійської співачки Лайми Вайкуле пройшов у Юрмалі. На концерті збирали кошти на допомогу Україні. Там виступили Оля Полякова, Макс Барських, Alekseev, Анна Буткевич і Верка Сердючка. Вони співали українською. Серед гостей помітили Аллу Пугачову й Максима Галкіна, які з початку повномасштабного вторгнення виїхали з Росії.

Раніше Вайкуле заявила, що у багатьох росіян "вуха залиті воском". Вона сказала, що не збирається приїжджати в Росію.