Вакарчук виконав символічну пісню на Антонівському мосту в Херсоні: чуттєве відео

Фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заспівав на Антонівському мосту в Херсоні.

Там він влаштував імпровізований виступ під гітару. Кадрами поділився у Facebook 23 грудня.

На переправі музикант виконав пісню "Човен".

Зазначимо, що Антонівський міст практично щодня опиняється під прицілом російських загарбників, які перебувають на лівобережжі Херсонщини.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Антонівський міст сьогодні. Той, який з'єднує правий і лівий берег нашої країни. Той, який зруйнували російські окупанти, але вони ніколи не зруйнують єдність України! Ми разом і об'єднані міцною силою нашої любові до рідної землі. Антонівський міст сьогодні прострілюється окупантами, вихід на нього суворо заборонений і символічно і важливо було саме тут заспівати нашу пісню "Човен", написав Вакарчук.

У коментарях під відео дописувачі подякували співаку за творчість та підтримку. Також закликали усіх пам'ятати воїнів України, які полягли на цьому мосту.

11 листопада українські військові зайшли до Херсона, який понад вісім місяців перебував в окупації від 2 березня.

14 листопада президент Володимир Зеленський приїхав до звільненого Херсона. Над містом офіційно замайорів прапор України.

Сам Херсон поступово повертається до життя. У місті відновлюють зруйновані росіянами комунікації, завозять продовольство та ліки. Правоохоронці тим часом фіксують факти воєнних злочинів окупантів. Знаходять катівні.

Після вибиття ворога з Херсона місто й правобережжя області постійно обстрілюють. Майже щодня влада повідомляє про жертви чи поранених серед цивільного населення.