Вибори у США: рейтинг Байдена впав до найнижчого рівня

Рейтинг схвалення Джо Байдена продовжує падати

Згідно з опитуванням Reuters та Ipsos, рейтинг схвалення дій президента США Джо Байдена продовжує падати. Це пов'язують із зростанням обурення серед американців економічною ситуацією та проблемами імміграції. За результатами опитування, 38% респондентів схвалюють роботу Байдена, що на 2% менше, ніж у грудні.

Найважливішою проблемою, з якою стикаються США, назвали імміграцію. 17% опитаних вважають її найбільш актуальною, що на 11% більше, ніж у грудні. Особливо стурбовані проблемами імміграції серед прихильників Республіканської партії (36%) та економічними негараздами (29%).

Зазначається, що 22% американців вважають економіку головною проблемою. Більшість респондентів (включаючи 47% демократів) вважають, що країна рухається хибним шляхом.

Опитування проводилося онлайн з п'ятниці по неділю.

Дональд Трамп випереджає Байдена в опитуванні виборців

Колишній президент США Дональд Трамп випереджає Джо Байдена в загальнонаціональному опитуванні виборців. Стало відомо, що Трамп переміг на президентських праймеріз Республіканської партії в Нью-Гемпширі та Айові. Він також значно випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності перед виборами президента США.

Читайте також:

  • Курт Волкер: Українці, не панікуйте! Продовжуйте робити своє. Іншого вибору нема
  • Чому блокується допомога Україні? Курт Волкер пояснив роль Трампа