Війна Росії з НАТО можлива вже за 2-3 роки - норвезький аналітик

Російська Федерація намірила загрожувати країнам НАТО, використовуючи ядерні сили. Такі повідомлення з'явились в ЗМІ.

Використання ядерних сил

За інформацією, що надійшла до ЗМІ, Росія розглядає можливість використання ядерної зброї як засобу ескалації проти держав-членів НАТО. Такі погрози стали наслідком зростаючої напруги між Росією та західними країнами.

Необґрунтовані дії Росії

Погрозу використання ядерних сил від Росії вважають абсурдною і занадто резким кроком. За словами представників країн НАТО, такі дії не мають підстав і несприятливо вплинуть на стабільність в міжнародних відносинах. Реакція спільноти засуджує такі демарші Росії і закликає знайти мирне врегулювання конфлікту.

Міжнародна спільнота

Міжнародна спільнота занепокоєна можливими наслідками погроз від Росії. Дипломати та політики закликають Росію вжити мирних заходів і зосередитись на переговорах для досягнення взаємопорозуміння. Напруга від дій Росії має потенціал вибухнути війною, що загрожує міжнародній безпеці. Прийняття таких загроз від Росії вважається неприпустимими і може спровокувати конфлікт.

Цитата джерела: "Використання ядерних сил є неприпустимим та нарушує міжнародні домовленості", - заявив представник країн НАТО.