«Винесли навіть унітаз». Жителі Бурятії розграбували будинок «героя СВО»

Невідомі розграбували будинок "героя СВО"

У Бурятії невідомі злочинці здійснили розбійний напад на будинок "героя СВО". У результаті цього злочинці викрали автомобіль, цінні речі та навіть унітаз з будинку. Про це повідомив російський окупант через місцеві пропагандистські медіа.

Як повідомив сам військовий, невдячні люди з Росії вже були в його будинку щонайменше двічі. Друге проникнення сталося після того, як поліція опечатала будівлю.

«Розруха. Усе розкидали. Вони повиривали теплу підлогу. Цілі блоки з неї викрали. Практично нічого не залишилося. Найбільша втрата - це автомобіль, дизельний генератор, дизельна гармата - все це коштує дуже дорого. Ми маємо прибудову на нашій ділянці, в якій багато інструментів працівників, а також дорогого, якісного обладнання, все це вони забрали. Але все це вони забрали після того, як ми запечатали будинок знову», - скаржиться окупант.

Окрім цього, злочинці вирішили викрасти навіть унітаз.

«Навіть до комедії. Вони зняли унітаз. Чому? За яку мету? Де мораль? Я доброволець на СВО (війна РФ проти України - ред.), я воюю в чужій країні. Я заливаю свою кров за свій народ, за свою республіку. За людей Бурятії. А після повернення я виявляю, що мене зловживають, викрадають мою машину», - обурено розповідає окупант.

На кінець, він поставив риторичне питання: «Так де ж мораль?»

Нагадаємо, що в Казахстані активіст приніс «трофейний» унітаз до пам'ятника маршала Жукова, щоб показати свою думку про російську армію та Путіна зокрема.

Також, у селі Сокіл на Вінниччині представники Української православної церкви Московського патріархату звільнили будинок, який належав парафії храму Святої Трійці УПЦ. З хати вони забрали усю сантехніку, включаючи ванну та унітаз.

Варто зазначити, що російські загарбники планують грабувати злиденні квартири в окупованому Маріуполі. Вони забирають усе: меблі, речі та навіть унітази.

Читайте також:

  • Росія та унітази
  • Вкрасти унітаз та померти: Зеленський висміяв російських окупантів
  • Керівники Росії за рекордні терміни спустили власну країну в унітаз