З нею класно – Чмерковський описав стосунки з Джей Ло

Хореограф та колишній "Холостяк" Макс Чмерковський розповів про участь у "Танцях з зірками" у США.

За різні сезони він мав 17 зіркових партнерок. Серед яких була Дженніфер Лопес, розповів він каналу "Олицька".

Чмерковський сказав, що саме американські "Танці з зірками" призвели до серйозного успіху. Найбільше з партнерок йому запам'яталася солістка гурту Spice Girls Мел Бі та Меріл Девіс, з якою він виграв.

"І от з Мел Бі це був такий варіант, продюсери думали, що в нас не вийде, але в нас були класні стосунки і ми посіли друге місце в американському проєкті "Танці з зірками. Люди під час тренувань і такого шоу пізнаються по-іншому, тоді швидко розумієш, з ким хочеться спілкуватися, а з ким не хочеться працювати", сказав він.

З Джей Ло у хореографа були хороші професійні стосунки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"З нею класно, вона чудовий виконавець, дуже щира і професійна особистість. Я до неї маю багато поваги, вона багато досягла. Крім того, вона виявилася класною як людина. І це рідко зустрічається", розповів Чмерковський.

В кінця свого танцю з Дженніфер Лопес танцюрист її піднімав.

"Коли мені сказали, що я маю це зробити, я трохи розгубився. Адже це було в прямому ефірі, тому було лячно випадково кинути Джей Ло. Але все вийшло, ну це явно був адреналін і трохи професіоналізму", сказав він.

Хореограф наголосив, що не фліртував з партнерками по танцю.

"Люди по іншому сприймають реальність того, що відбувається, але для мене ці торкання до плеча чи біля сідниць нічого не означають, це просто професійний підхід", пояснив він.

Хореограф Макс Чмерковський більше не хоче підтримувати зв'язки з танцівницею-зрадницею Тетяною Денисовою, яка виїхала в Росію та набула там громадянства.

Танцюрист зізнався, що не готовий пробачати комусь такі вчинки й зраду.