Загинув через три місяці після весілля. Згадаймо Івана Бохана

Загинув через три місяці після весілля. Згадаймо Івана Бохана

Кожного дня о 9 ранку українці пам'ятають жертв російсько-української війни. Сьогодні ми згадаємо Івана Бохана.

23 червня 2024 року в боях на фронті загинув молодий воїн Національної гвардії України Іван Бохан із Києва. Він почав служити на захисті країни з початку війни: спочатку у лавах тероборони, а потім у Національній Гвардії. Про його втрату повідомив у соцмережі заступник міністра економіки України Олексій Соболев.

На війні загинув Іван Бохан. Спочивай з миром, Вань. Ти завжди був класний

Однокласниця Івана Катіко Пурцеладзе поділилася своїми спогадами про нього:

Не хочу вірити... Ванька... Однокласник... творчий, креативний, наш друг... світла пам'ять тобі, чуваченьку. Ти був особливим.

Іван Бохан народився 16 червня 1985 року в Києві і проживав у селі Мотовилівка. Він закінчив Київський національний університет будівництва і архітектури. Відомо, що він служив у складі бригади Національної Гвардії України "Буревій" і виконував бойові завдання на фронті.

Українське військо - це не тільки ЗСУ. Національна Гвардія, прикордонники, бойові підрозділи СБУ і поліції - всі вбивають росіян, гинуть та перемагають. Вірте в нас і пам'ятайте, це теж допомога

Іван отримав смертельне поранення у живіт в результаті ворожого обстрілу. Це сталося незадовго до його дня народження.

Багато людей згадують Івана як креативного і творчого чоловіка. Він мріяв про майбутнє зі своєю родиною та любив Україну. Іван був одружений з Галиною і мав доньку Поліну. Вони відмітили своє весілля 16 березня 2024 року.

Життя було прекрасним з тобою. Не можу повірити, що ти пішов. Люблю тебе, мій коханий Ванічка...

Прощання з Іваном відбулося 27 червня 2024 року. Його поховали в Києві. Йому залишилися батьки, дружина і донька.

Ми пам'ятаємо всіх українців, які втратили своє життя у війні за свободу і незалежність України. Вшановуємо їх пам'ять під час загальнонаціональної хвилини мовчання.

Читайте також: