Згорілий "танк ЗСУ" з відео міноборони РФ виявився російським

Російські окупанти на офіційному каналі міністерства оборони РФ заявили про знищення цілої колони Збройних сил України, але показали лише власний згорілий танк.

Пропагандисти опублікували відео з нібито українською колоною, знищеною під час "спроби прорвати російську оборону" на Вереміївському виступі, повідомляє "Оперативний ЗСУ". Це стик Донецької та Запорізької областей.

"На кадрах видно лише один танк Т-80БВ. Члени його екіпажу, судячи з відео, були росіянами", йдеться у повідомленні.

В іншому ролику з цим самим танком від міноборони РФ у кадр потрапила згоріла уніформа, де чітко видно частину шеврона, який використовують окупанти: "русская тактическая борода".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"На офіційному каналі мінвбивства РФ виклали кадри "уничтожения колонны бронетехники ВСУ", де засвітився знищений танк Т-80БВ. Правда є невеличкий нюанс танк виявився російським", з гумором прокоментував ситуацію у Telegram голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 14 червня становлять 217 330 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 680 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.