«Зрадники і стерв’ятники». Син Кернеса звинуватив харківську владу в ігноруванні пам’яті батька 

У Харкові не були виконані обіцянки щодо вшанування пам'яті колишнього мера Геннадія Кернеса, а партію, яку він заснував, перетворили на групу людей, які захищають свої особисті інтереси. Про це заявив Кирило Кернес, син колишнього мера, в інтерв'ю "Главкому".

Кирило Кернес стверджує, що "Блок Кернеса - Успішний Харків", після смерті його батька, перетворився в закритий клуб особистих інтересів. Він також зазначив, що після смерті його батька влада захопила його партію. Він розчарований тим, що дії партії суперечать її назві.

Крім того, Кирило Кернес стверджує, що обіцянки щодо вшанування пам'яті його батька не були виконані. Єдине, що було зроблено, - це встановлено пам'ятник на кладовищі, що зробили його справжні друзі, а не міська влада. Крім того, влада ігнорує ініціативи щодо перейменування парку Горького на честь Кернеса.

Кирило Кернес розповів, що проведено опитування серед харків'ян щодо перейменування парку, який колись називався Горьким. Більшість підтримала ідею назвати його на честь Геннадія Кернеса, але його не допустили до сесії міської ради, і в результаті парк був просто перейменований на Центральний парк.

У зв'язку з цим, Кирило Кернес вважає, що нинішня влада Харкова не має права використовувати прізвище Кернеса або говорити, що вони є його наступниками. Він стверджує, що багато з них є зрадниками, які зловживали Харковом, за який боровся його батько, та робили місто кращим.