Головна

Атака на Одесу: пошкоджено багатоповерхівки, серед постраждалих є дитина

Багатоповерхівка після атаки з пошкодженими вікнами

Російська атака ударними дронами по Одесі: є постраждалі і пошкоджені будинки

У ніч проти 2 березня в Одесі сталася російська атака із застосуванням ударних дронів, внаслідок чого пошкоджені багатоповерхові будинки. Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що є сім постраждалих цивільних осіб, включаючи одну дитину.

Олег Кіпер зазначив: «В Одесі є поранені цивільні та пошкоджені житлові будинки через російську атаку ударними дронами».

За його словами, наразі інформація уточнюється, але вже відомо про сім постраждалих осіб, серед яких є дитина. Зараз на місці події працюють усі необхідні служби.

На жаль, є один загиблий внаслідок російської атаки

Олег Кіпер також додав, що пошуково-рятувальна операція триває на місці влучання дронів. Раніше було повідомлено про вибухи в Одеській області та роботу протиповітряної оборони.

Ворожий удар дронами також по Харкову: є постраждалі автомобілі

У Харкові також сталася ворожа атака із застосуванням ударних дронів. Під час повітряної тривоги пролунали вибухи, які спричинили пожежі двох автомобілів. Мер міста Ігор Терехов повідомив про цю подію, але попередив, що даними щодо постраждалих та руйнувань уточнюються.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів, що внаслідок ворожої атаки дронами в місті сталися пожежі двох авто.

Читайте також: