Аварія потяга в Чехії: «Укрзалізниця» зробила заяву

Аварія потяга в Чехії: «Укрзалізниця» зробила заяву

Уночі 6 червня поїзд Прага-Кошице компанії RegioJet, який рухався до України, зіткнувся з вантажним поїздом на території Чехії. Загиблих або серйозно поранених серед пасажирів до Чопа немає. Про це повідомили з прес-служби "Укрзалізниці".

"За попередньою інформацією є загиблі та постраждалі. Пасажирські вагони, в яких їдуть пасажири RejioJet до Чопа, розташовані всередині поїзда, і наразі немає даних про загиблих або серйозно поранених серед пасажирів до Чопа", - йдеться в повідомленні.

"Укрзалізниця" знаходиться у зв'язку з чеським оператором для надання максимальної допомоги пасажирам з подальшими пересадками. Деталі щодо аварії уточнюються.

Також передбачається затримка поїзда RegioJet Прага - Перемишль, з якого більшість пасажирів пересідають на поїзди до України.

Нагадаємо, що у середу пізно ввечері у Чехії пасажирський експрес RegioJet 1021, який прямував до України, зіткнувся з вантажним поїздом ČD Cargo.

Спочатку повідомлялося про двох загиблих і десятки поранених. Згодом прессекретарка рятувальної служби Пардубіце Олена Кісіала повідомила, що внаслідок зіткнення загинуло четверо людей. Серед десятків постраждалих - діти. Інформації про причини аварії наразі немає.

Читайте також: