Більший – не значить кращий: який розмір пеніса доводить до оргазму

Чоловіків десятиліттями мучить тема розміру пеніса.

Більший пеніс не може бути кращим. До такого висновкку прийшли дослідники і визначили магічне число, пише thesun.

Розмір має значення

Вони опитали 4761 жінку. Попросили їх пригадати розмір пеніса їхнього партнера під час останнього сексуального контакту. Їх запитали, чи можуть вони досягти кульмінації через проникнення.

Виявилось, найкращий розмір для жінок, щоб досягти кульмінації, становить вісім дюймів. Це 20 см. Але якщо більше, то рівень оргазму знижується.

Чоловіки з колосальним розміром члена 11 дюймів (27,94 см) змусили досягти оргазму лише 30 відсотків жінок. Така ж частка для чоловіків з пенісом 4 дюйми (10 см).

Ткож жінки сказали, що зі збільшенням довжини пеніса зростає і ширина, тому середній обхват восьмидюймового пеніса, ймовірно, буде сприяючим фактором.

Якщо хочете спробувати збільшити свою чоловічу силу або її зовнішність, є кілька варіантів.

Слідкуйте за вагою

Через надмірну вагу чоловіки можуть мати низьку самооцінку та загальний поганий образ тіла.

"Пивний" живіт, що нависає над вашим пенісом, також може зробити ваш пеніс меншим.

Приведіть до ладу інтимне місце

Велика купа волосся на лобку може зробити ваш пеніс меншим, ніж він є. Тому візьміться за бритву.

Займіться спортом

Завдяки спорту, не тільки виглядатимете краще, але й почуватиметеся добре. Не потрібен дорогий тренажерний зал. Просто візьміть кросівки та почніть бігати.

Насоси для пеніса

Насоси для пеніса включають розміщення трубки над пенісом, а потім відкачування повітря для створення вакууму.

Це втягує кров у пеніс і змушує його набрякати.

Насоси для пеніса іноді використовують як короткострокове лікування еректильної дисфункції, оскільки вони роблять пеніс твердим.

Але тривале використання може пошкодити тканини статевого члена, зробивши вашу ерекцію слабшою, тому це дуже не рекомендується.

Розширювачі

Розширювачі статевого члена передбачають розміщення тягаря або невеликої подовжувальної рамки на млявому пенісі, щоб розтягнути його. По суті, розтягуєте плоть своєї мужності.

Але це потрібно робити по кілька годин щодня протягом шести місяців, щоб мати якийсь ефект.

Та якщо неправильно використовуєте екстендери, ви можете пошкодити м'якоть свого пеніса, що може мати катастрофічні наслідки для вашого сексуального життя.

Джелкінг

Дещо подібний до розширювачів, джелкінг це коли ви постійно тягнете в'ялий пеніс великим і вказівним пальцями, щоб збільшити довжину.

Джелкінг збільшує кровоносну здатність пеніса. Отже, робить його більшим. Але є мало доказів того, що цей метод дійсно працює.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Наповнювачі

Одним із способів є введення жиру з інших частин тіла в член. Але дослідження показали, що це може спричинити довгострокове спотворення, якщо жир не розподіляється належним чином.

Інший спосіб введення гіалуронової кислоти тієї самої речовини, яка використовується для наповнювачів губ. Це непостійно.

Хірургія

Щоб буквально збільшити свою довжину, хірургічне втручання є варіантом. Хірурги можуть розрізати зв'язку, яка прикріплює ваш пеніс до лобкової кістки. Вони виконають пересадку шкіри, щоб отримати додаткову довжину.

Це може дати вам додаткові 2 см. Але також може зробити вашу точку ерекції нижчою, ніж раніше.

Таблетки і лосьйони

Можете придбати кілька таблеток і лосьйонів, які містять гормони, які збільшують пеніс.

Але є дуже мало доказів того, що вони працюють і можуть навіть містити небезпечні речовини.

Секс неабияк впливає на стан організму та здатен покращувати роботу певних органів чи систем.

Науковці провели дослідження. Для аналізу взяли дані 800 чоловіків, які паралельно беруть участь в експерименті щодо того, як генетика та екологічні фактори впливають на старіння мозку. Їхній середній вік становив 56 років. Згодом визначили, що низька сексуальна активність негативно впливала на стан пам'яті, а висока навпаки позитивно.