Будемо відповідати ворогу потужно: Зеленський відреагував на нічну атаку РФ

Президент України Володимир Зеленський зреагував на масштабну атаку Росії, яка сталася в ніч на 3 листопада. Зеленський обіцяв дати потужну відповідь окупантам. Про це президент написав у своєму Facebook.

За словами Зеленського, протягом цієї ночі противник обстріляв нас близько 40 разів. Більше половини з цих атак було відбито. Президент подякував авіації, протиповітряними силами та мобільними вогневими групами за кожну збиту ракету. Вони успішно працювали у 10 областях - Харківській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Хмельницькій та Львівській. Збитки від цих атак зараз ліквідуються. Зеленський також зауважив, що з наближенням зими російські терористи хочуть завдати більше шкоди, але Україна буде надавати потужну відповідь.

Варто зазначити, що вже другу ніч поспіль російські окупанти атакують Україну. Вони використовують безпілотні літальні апарати Shahed-136/131 та керовані авіаційні ракети Х-59. За допомогою протиповітряних сил України вдалося знищити 24 безпілотних літальних апарати і ракету Х-59, але інформація про наслідки цих атак поки невідома і встановлюється.

Також варто згадати, що у Івано-Франківській області Росія атакувала військовий об'єкт. Також російські загарбники випустили 16 дронів у Львові.