Бути волонтером – це дуже важка, але благословенна праця

Бути волонтером - це мати відкрите серце, яке здатне сприймати чужий біль і проблеми як свої. Це також мати духовну силу і незламність, світло любові, співчуття і бажання нести добро іншим. Волонтери відіграють важливу роль у захисті добра і людяності під час цієї жорстокої війни зі злом.

На 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів, що свідчить про те, що волонтерство не знає кордонів і переборює все, навіть неможливе. Волонтерство грає важливу роль у підтримці України під час цієї воєнної конфлікту, започаткованої нашим північним сусідом. Воно відновлює віру в щиру громадську допомогу, що не вимагає ніяких винагород.

Ми щиро дякуємо і молимося за кожного волонтера, добровольця, що віддає свій час і зусилля, щоб допомогти іншим у всіх сферах життя. Молимося за тих, хто врятував життя, підтримує інших у тяжкі часи, безкорисливо віддає свою увагу, турботу і тепло. Нехай усі ці благі дії повертаються до цих добрих людей сторицею. І нехай Господь оберігає їх і сприяє у їхніх добрих справах і намірах.