Фіктивне розлучення? Тищенко та Барановська разом гуляли в Ужгороді

Народний депутат Микола Тищенко офіційно розлучився з дружиною, але це розлучення може бути фіктивним

Цього року Микола Тищенко оголосив про своє офіційне розлучення з дружиною Аллою Барановською, з якою вони перебували в шлюбі більше 8 років. Проте, є підозри, що це розлучення може бути фіктивним.

Про це говорили вже минулого року журналісти-розслідувачі з bihus.info. Та сама думка підтверджується новим розслідуванням від "Української правди".

Підозри про фіктивне розлучення Миколи Тищенка та Алли Барановської

У лютому 2024 року Тищенко, колишній голова Закарпатської обласної організації партії "Слуга народу", відвідав Ужгород. Виявилося, що він зупинився в тому самому житловому комплексі, де, за повідомленнями, живе його колишня дружина Алла Барановська з сином.

Також їх помітили разом на прогулянці.

Відмова Миколи Тищенка коментувати розлучення

Журналіст Михайло Ткач звернувся до Тищенка із запитанням про фіктивне розлучення, але отримав відповідь, що це особисте питання, не пов'язане з його роботою.

«Це неправда. Це особисте запитання, вони не стосуються моєї роботи. Не хочу на них відповідати», - заявив депутат.

Відмова Миколи Тищенка коментувати проживання з Барановською

Запитаний про спільне проживання з Барановською в Ужгороді, Тищенко заявив, що журналісти можуть звертатися до правоохоронних органів, якщо є порушення закону.

«Будь-які стосунки з моєю родиною і моїм сином - це, по-перше, некоректно з вашого боку, бо моя дитина і вся родина в Україні. Я публічна особа, я займаю дуже українську позицію і захищаю свою країну як вмію. Я хочу сказати, що у мене неповнолітня дитина без охорони, і тому, якщо ви будете це демонструвати, на вашій совісті можуть бути питання, пов'язані з його безпекою», - заявив Микола Тищенко.

Заперечення Миколи Тищенка про власність на квартиру

Тищенко заперечив, що проживає в елітному комплексі в Ужгороді і заявив, що це помешкання він орендує.

Подарунок від колишньої дружини на мільйони гривень

Пов'язано з розлученням і Днем святого Валентина, 15 лютого 2024 року Тищенко отримав 12,6 млн грн у вигляді подарунка від колишньої дружини Алли Барановської. Цю суму політик вказав як дохід у своїй декларації.

Засекречене рішення суду про розлучення

18 січня 2024 року Оболонський районний суд Києва розірвав шлюб Миколи Тищенка і Алли Барановської, але сам текст рішення засекречений. Один з адвокатів подружжя подав клопотання про закритий розгляд справи, посилаючись на те, що розголошення особистих та сімейних фактів може стати проблемою для подружжя. Суд підтримав клопотання.

Читайте також:

  • Микола Тищенко назвав причину розлучення із дружиною
  • Тищенко висловився про мобілізацію і втрапив у скандал