Годинник, який знайшли у нардепа Тищенка під час обшуку, коштує понад 2 млн грн

Годинник, який знайшли у нардепа Тищенка під час обшуку, коштує понад 2 млн грн

Сьогодні, 25 червня нардепа Миколу Тищенка відвідали правоохоронці. В нього в оселі було проведено обшук, під час якого знайдено коштовний годинник та велику кількість готівки у іноземній валюті.

Ціна на такі годинники в інтернет-магазинах України становить від 40 до 55 тисяч доларів.

На сайті Державного бюро розслідувань опубліковані фото, зняті під час обшуку у помешканні народного депутата. На одній з фотографій видно годинник фірми Audemars Piguet, відомого виробника швейцарських годинників.

Можливо, Тищенко володіє моделлю Royal Oak Offshore.

Зазначимо, що у декларації Миколи Тищенка за 2023 рік заявлено про 17 дороговартісних годинників: 11 належать йому, ще шість належать Аллі Барановській, з якою він розлучився на початку цього року.

Нагадаємо, 25 червня нардепу Миколі Тищенку було пред'явлено підозру за незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця. За даними слідства, 20 червня у Дніпрі група людей затримала ексвійськового ЗСУ за вказівкою Тищенка. Потерпілого утримували протягом певного часу і завдали йому тілесних ушкоджень.

У поліції повідомили, що за фактом бійки у центрі Дніпра відкрили два кримінальні провадження.

Правоохоронці не уточнюють, про який саме інцидент йдеться, але ймовірно, це стосується вищезгаданого конфлікту. Дві кримінальні справи відкрито згідно статей 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України.

Народний депутат Микола Тищенко також прокоментував інцидент, який стався у Дніпрі з участю людей у військовій формі та колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова. Він заявив, що військовий є начальником безпеки ботоферми й разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводилися розслідування, і спровокував поліцейського.

Читайте також: