Ніккі Гейлі відреагувала на зняття головного конкурента Трампа з виборів у США

Ніккі Гейлі закликала виборців підтримати її кандидатуру

Ніккі Гейлі, головна опонентка Дональда Трампа на президентських виборах у США, прокоментувала зняття Роном ДеСантісом своєї кандидатури з перегонів. Вона наголосила, що лише двоє кандидатів залишилися на фінішній прямій і закликала виборців підтримати саме її. Про це повідомляє The New York Times.

У неділю, 21 січня, Ніккі Гейлі відвідала місто Сібрук у штаті Нью-Гемпшир, де зустрілася з виборцями. Під час своєї промови, опонентка Трампа повідомила, що Рон ДеСантіс знявся з перегонів і побажала йому успіху.

Тепер, коли пан ДеСантіс вибув з перегонів, цей аргумент став набагато більш вагомим. Хоча останні опитування демонструють, що в Нью-Гемпширі Гейлі відстає від пана Трампа на 15 відсоткових пунктів - зазначає видання.

Гейлі також пообіцяла залишатися в гонці до праймеріз у Південній Кароліні та на "супервівторок" 5 березня, незалежно від результатів праймеріз у Нью-Гемпширі у вівторок, 23 січня.

В інтерв'ю CNN Гейлі знову критикувала Трампа, якого вона вважає поганим для країни, і також на діючого президента Джо Байдена. Вона заявила, що якби хоча б один з них був хорошим, вона б не стала балотуватися.

Між тим, Гейлі також зазначила, що ДеСантіс не повідомив їй про своє рішення заздалегідь та не зателефонував.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, губернатор Флориди Рон ДеСантіс заявив, що припиняє участь у перегонах за висування кандидатом у президенти США від Республіканської партії. Він зазначив, що зрозумів, що більшість республіканських виборців хочуть дати Дональду Трампу ще один шанс.