Ракетний удар по Києву: четверо постраждалих. Фіксують загорання житлових будинків

Обстріл Києва: постраждалі, пожежі та уламки ракет

У ніч на 21 березня внаслідок обстрілу Києва виявлено четверо постраждалих. Троє в Шевченківському районі, одна жінка - в Святошинському. Всім медики надали допомогу на місці. У кількох районах Києва зафіксовано пожежі та падіння уламків ракет, зокрема на дитсадок та житловий будинок. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У Шевченківському районі палає квартира в житловому будинку. У Подільському районі падіння уламків ракети на територію ще одного підприємства. До відбою тривоги залишайтеся в укриттях!
- повідомив мер Києва.

Внаслідок ракетного удару в Святошинському районі в житловому будинку попередньо ударною хвилею вибило вікна. В Шевченківському районі пошкодження уламками житлового будинку - інформація зʼясовується.

Також в Шевченківському районі попередньо є загоряння на території дитячого садочку.

У Шевченківському районі палають автівки на стоянці. Пожежно-рятувальні служби прямують на місце
- додав мер Києва Кличко.

В Подільському районі палає дах житлового будинку. Підрозділи прямують на місце. Також там зафіксовано падіння уламків на територію нежитлової забудови.

У КМВА повідомляють, що наразі задіяні всі оперативні служби.

Масована ракетна атака на Київ

У ніч проти четверга, 21 березня, на території України було оголошено повітряну тривогу через масовану ракетну атаку Росії. Було зафіксовано пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС, по Києву здійснено запуски балістики, в столиці пролунала серія гучних вибухів.

Нагадаємо, Повітряні сили повідомляли про кілька пусків ворогом аеробалістичних ракет Х-47М2 Кинджал у напрямку Києва. Моніторингові пабліки також пишуть про пуски у бік столиці крилатих ракет Х-101.