Стендап-комік похвалився, як за допомогою Мінкульту втік за кордон. В уряді відреагували

Стендап-комік похвалився, як за допомогою Мінкульту втік за кордон. В уряді відреагували

Стендап-комік Андрій Щегель заявив, що отримавши дозвіл від Міністерства культури та інформаційної політики, виїхав за кордон.

Заявив, що виїхав попри те, що мав три повістки. Про це сказав в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, повідомили "Суспільне".

Щегель заявив, що в Україні йому "некомфортно". І знайшов спосіб "пожити в комфортній психологічній обстановці", отримавши дозвіл на концертну діяльність в іноземній країні від Мінкульту.

Також заявив про співвітчизників: "Я виходжу з того, що це вибір хлопців гинути. Я щиро співчуваю кожному, хто вимушений зараз боронити Україну, бо він її любить, і щиро співчуваю Україні, що вона переживає найжахливішу трагедію у своїй історії і, мабуть, у світі зараз".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Після цього Мінкульт заявив, що Щегель порушив правила перетину державного кордону і повернення в Україну.

"Зазначена особа, яка порушила надане їй право виїзду за кордон, перебувала в складі групи, якій було надано тимчасовий дозвіл", заявили.

Назвали дії коміка "неприпустимими в умовах воєнного стану, в час, коли переважна більшість свідомих чоловіків залишаються країні та готові воювати за збереження нашої держави".

Доповнюється.

Читайте також: