У Пентагоні говорили про НЛО: які є свідчення

Звідомо, що Управління з розслідування аномальних явищ при Пентагоні отримало інформацію про 291 випадок спостереження непізнаних аномальних явищ з 2019 року. Загальна кількість таких випадків на кінець квітня 2023 року склала більше 800. Цю інформацію оприлюднили у Конгресі США, повідомляє Talker. Наголошується, що НЛО не завдають жодної шкоди людям.

У звіті зазначається, що присутність НЛО в повітряному просторі може становити потенційну загрозу безпеці польотів, проте жодне з повідомлень не свідчить про те, що НЛО маневрували на небезпечній близькості до цивільних або військових літаків, рухалися по польотній траєкторії або іншим чином становили пряму загрозу.

Управління не отримало жодної інформації з 2019 року, що спостереження НЛО призвели до негативних наслідків для здоров'я людей. Проте деякі повідомлення від військових викликають занепокоєння через високу швидкість польоту або незвичну маневреність НЛО.

Пентагон заявляє, що аналіз і розуміння потенційних загроз від НЛО - це постійна спільна робота багатьох департаментів і відомств. Безпека військових, баз і об'єктів, а також захист операцій США на суші, в небі, на морі і в космосі є першочерговим завданням. Пентагон серйозно ставиться до повідомлень про вторгнення в свій простір і вивчає кожне з них.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки закрили частину повітряного простору над Північною Кароліною і Південною Кароліною через ситуацію з розвідувальною повітряною кулею Китаю. Пентагон стверджує, що спостерігав за цією кулею протягом кількох днів після того, як вона пролетіла над північною частиною США.

Крім того, повітряні кулі-шпигуни є причиною багатьох непояснених інцидентів, за якими стежили військово-морські сили та інші військові служби в останні роки. Кулі, що пролітали над США з 2017 по 2021 рік, в Пентагоні класифікували як НЛО.

Слід зауважити, що продовжується розслідування аномальних явищ, що стаються у повітряному просторі над територією США. Управління з розслідування аномальних явищ при Пентагоні активно співпрацює з іншими військовими та цивільними службами, щоб з'ясувати природу цих явищ і визначити рівень потенційної загрози для безпеки країни.