В Україну прибула перша партія дронів "Операції "Єдність", на які донатив FAVBET

У цьому серпні FAVBET став найбільшим пожертвувальником проєкту "Операція Єдність", внісши пожертву у розмірі 10 000 000 гривень. Сьогодні перша партія з 5000 FPV-дронів прибула в Україну і незабаром буде використана у декількох підрозділах Сил оборони України.

"FPV-дрони мають сильний вплив на хід бойових дій. Для наших військових сил важливо мати перевагу у кількості дронів, їх якості та навичках операторів. Ми раді бути найбільшим приватним спонсором проєкту "Операція Єдність" і віримо, що це допоможе ЗСУ успішно знищувати техніку противника", заявив Андрій Матюха, засновник FAVBET та президент фонду Favbet Foundation.

"Операція Єдність" є спільним проєктом фандрайзингової платформи UNITED24, фонду "Повернись живим" та Monobank, який має на меті придбання дронів-камікадзе для українського війська. За три дні організаторам вдалося зібрати 235 000 000 гривень завдяки участі мільйонів людей зі всього світу та залученню відповідального бізнесу.

Детальні новини можна знайти на нашому телеграм-каналі - INKORR.

"Протягом найближчого часу отримані дрони будуть доповнені боєприпасами українського виробництва та передані Силам оборони. Загалом буде придбано 10 000 FPV-дронів", повідомив Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр та міністр цифрової трансформації.

FAVBET продовжує системно підтримувати проєкти, що сприяють перемозі українців. Крім участі у проєкті "Операція Єдність", компанія також виділила 57 450 000 гривень цього літа для придбання 53 нових позашляховиків для ударних рот "Армії дронів", які вже застосовуються на фронті.

Загалом, завдяки підтримці FAVBET та фонду Favbet Foundation з початку повномасштабного вторгнення, ЗСУ отримали понад 230 транспортних засобів та понад 120 різних типів дронів, включаючи й ударні.