З Банкової на вечірку. Сергій Лещенко прокоментував своє «нічне життя»

Радник Сергій Лещенко відповів на звинувачення через його подвійні стандарти щодо "нічного життя" на вечірках та заяви про "дефіцит військових" та обов'язкову мобілізацію.

У відповідь на критику, Лещенко поділився скриншотом, що спростовує інформацію про його володіння квартирою у будинку Трампа в Маямі.

Радник Банкової зазначив, що діджейство - це його хобі, і всі його друзі-військові знають про це.

"Хтось має свої хобі, хтось ходить на рибалку або в оперу, хтось збирає марки, а я діджействую. У цьому немає проблем, всі мої друзі-військові знають і підтримують мене. Все, що ти називаєш паті, для мене - хобі. Наприклад, я організував захід з французьким діджеєм Кіттін, зібрали понад 200 тис. грн, купили дві машини для 56 і 28 бригад", - заявив Лещенко.

Східйна рада представництва України заявила, що всі претензії до Лещенка є несправедливими.

"Я регулярно їзджу на фронт кожні два тижні, вже з мая минулого року здійснив 34 поїздки на Донеччину, постійно допомагаю 56, 28, 72, 93 бригадам, а також бригадам НГУ Буревій і Карадаг. Тому ваші претензії несправедливі", - написав Лещенко.

Раніше Лещенко заявив, що військовим потрібно переглянути свої підходи і що наразі є "дефіцит військових".

Екскомандир полку "Азов" і заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін відреагував на заяву Лещенка щодо мобілізації, назвавши його "сс*клом, яке чомусь не мобілізується".

Лещенко вже не вперше потрапляє в скандали такого роду. Після критики у мережі за свою діджейську діяльність під час війни, він опублікував пост-реакцію з насмішкою та пізніше вибачився за свої дії.

У Верховній Раді планується розробити комплексний документ щодо процедури мобілізації та демобілізації. Його планують ухвалити до кінця року.

Законопроєкт № 10294 про демобілізацію військовослужбовців через 18 місяців після призову в умовах воєнного стану також зареєстровано у Верховній Раді.