Жінку вигнав, дітей бив, а на поліцію нацькував пітбуля: у Дніпрі затримали горе-батька (фото)

В Дніпрі чоловік бив своїх дітей, а коли поліція намагалася його зупинити, він нацькував на копів собак. Горе-батько закрився разом зі своїми спадкоємцями у квартирі та почав їх жорстоко "виховувати", а п'яну дружину він вигнав за двері.

Про це повідомляє "Репортер Дніпро".

У поліцію Дніпра звернулася жінка, яка проживає в одному з будинків на вулиці Усенка. Вона повідомила, що до неї прийшла сусідка і розповіла про свого агресивного чоловіка. 

Чоловік бив своїх дітей віком від 1 до 10 років. Свою дружину, яка і звернулася за допомогою до сусідки, він вигнав з квартири та замкнувся на замок. Поліція прибула на місце інциденту та виявила, що жінка, яка поскаржилася на агресивного чоловіка, була п'яною.

"Потерпіла повідомила, що проживає у квартирі разом з колишнім чоловіком 1981 року народження, який сильно побив їх 8-річного сина. На цей час він закрився у квартирі разом з дітьми та агресивно поводиться", - розповіло джерело виданню.

Правоохоронці намагалися вести переговори з горе-батьком, однак він відмовлявся спілкуватися з поліцією і погрожував їм, що нацькує на них своїх собак. У підсумку чоловік все-таки впустив копів у квартиру, але коли ті увійшли, він дав пітбулям команду "взяти". 

Собаки кинулися на поліцейських, проте їм вдалося ухилитися від укусів тварин.

Дітей все-таки вдалося врятувати, в одного з хлопчиків лікарі зафіксували синець під оком. Горе-батька затримали, а його собак забрав зооконтроль. 

Правоохоронці відкрили за фактом інциденту два кримінальні провадження.