Як тепер проходять Погоджувальні ради у парламенті. Депутатка показала картинку

Ірина Геращенко, народна депутатка від фракції "ЄС", опублікувала у Facebook кадр з трансляції, на якому можна побачити Погоджувальні ради у парламенті під час війни. На знімку видно групу народних обранців, які обговорюють законопроєкти.

Ця група включає Олександра Корнієнка, першого віце-спікера, Юлію Тимошенко, лідерку "Батьківщини", Тараса Мельничука, постійного представника Кабінету міністрів України у Верховній Раді, Олександра Завітневича, представника фракції "Слуга народу", та інших депутатів.

Геращенко висловила вимогу щодо повернення роботи Верховної Ради в нормальний режим разом з Артуром Герасимовим. Вона пропонує проводити пленарні засідання два рази на місяць і забезпечити прозорість погоджувальних рад. Вона нагадує про телеканал "Рада", який транслює ці засідання. Геращенко обурена тим, що деякі депутати вважають достатньо працювати лише один день на пленарних засіданнях.

Варто зазначити, що депутатам не передбачається відпусток та канікул до завершення дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Раніше Ірина Геращенко повідомила, що депутати вимагають звільнити Мар'яну Безуглу з комітету нацбезпеки і оборони.

Варто зазначити, що Ірина Геращенко не змогла поїхати на зʼїзд Консервативної партії Великої Британії та міжпарламентську конференцію Open Dialogue через відмову спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука видати їй відрядження.