Багато користі та мало калорій: 10 продуктів, які можна їсти на дієті

Дієти включають в себе список певних продуктів, які потрібно вживати для зниження ваги.

Багато людей помилково вважають, що счтрави, які приймається на дієті, не дуже приємні до смаку. Дієтологи радять урізноманітнювати раціон 10-ма корисними продуктами.

Грейпфрут. Має низьку енергетичну цінність. Його можна їсти забагато і бути спокійними за свою фігуру. Цей фрукт прискорює метаболізм та стабілізує рівень цукру в крові.

Помідор. Містить багато вітаміну А, С та В2. Також плоди насичені лікоптином, фолієвою кислотою, клітковиною хромом та калієм, які нормалізують роботу організму.

Квасоля. Під час дієти картоплю можна замінювати квасолею. Цей овоч багатий на клітковину і білок, тому для насичення знадобиться невелика порція.

Брокколі та цвітна капуста. Багата на вітаміни А, С, Е, К, В і клітковину. Також у неї багато кальцію, фосфору, калію, магнію та заліза. При постійному вживання цих овочів організм отримує багато корисних речовин за мінімального вмісту калорій.

Вівсянка. Ця каша славиться дуже корисними властивостями. Вона допоможе наповнитись енергією. Якщо людина худне за допомогою тренувань, вівсянку буде активніше спалюватимете жири.

Груші. Допомагають людям, що страждають на ожиріння, цукровий діабет і порушеннями в роботі підшлункової залози. Вживання груші також сприяє виведенню з організму токсинів та шлаків.

Яйця. Мають високий вміст білка. Усього з двох варених яєць організм дорослої людини отримує безліч корисних речовин і вгамовує голод.

Гречана каша. Є найважливішим джерелом корисних вуглеводів, мінеральних речовин та вітамінів групи В. Цей продукт забезпечує почуття насичення та забезпечує нормальну роботу ШКТ на весь день.

Оливкова олія. Зараз це єдина олія рослинного походження, яку варто вживати в чистому вигляді. Її перевага – властивість виводити з організму свинець та зміцнювати кісткову тканину.

Лосось. Це жирна риба, тому її потрібно вживати маленькими порціями. Вона насичена Омега-3 жирними кислотами та важливими поживними речовинами, які корисні для фігури.