Бій Ф'юрі-Усик: кого букмекери вважають фаворитом

Найбільші букмекерські контори вважають, що британський боксер Тайсон Ф'юрі має більші шанси на перемогу у поєдинку з українським боксером Олександром Усиком на ринзі.

Згідно з котируваннями, опублікованими Bet365, Ф'юрі має коефіцієнт 1.40, тоді як Усик - 3.00. Компанія Skybet також ставить на Ф'юрі - 1.40 та на Усика - 2.75. У Paddypower коефіцієнт на Ф'юрі складає 1.36, а на Усика - 3.10. Бетфред пропонує коефіцієнт 1.50 на Ф'юрі і 2.75 на Усика, а у Favbet - 1.43 на Ф'юрі і 2.95 на Усика, повідомляє NV.

Будь ласка, підпишіться на наш телеграм-канал новин - INKORR.

Запланований поєдинок між боксерами Усиком, який є чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF, та Ф'юрі, який є чемпіоном WBC, відбудеться в грудні або січні в Саудівській Аравії.

Контракт на цей бій вже підписано.

У поєдинку Усик буде захищати свої титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, а також віддасть усе, щоб завоювати титул WBC, який наразі належить Ф'юрі. Переможець цього поєдинку стане першим боксером в історії суперважкої вагової категорії, який об'єднує в собі чотири основних чемпіонських титули.

Раніше Усик вже був абсолютним чемпіоном світу в важкій вазі.