"Доказ чергового злочину проти людства": військові показали звільнену Кліщіївку з повітря

В Кліщіївці, що звільнена від російських військ, не залишилося жодної цілої будівлі або споруди. Нині вулиці покриті завалинами зруйнованих будівель та військової техніки росіян. Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади опублікували у соцмережах відео з дрона, що показує стан Кліщіївки.

Село вважається найважливішим флангом міста Бахмут. Наразі там лише згоріла земля, покрита вигорілою бронетехнікою. "Це ще одна яскрава картина, що демонструє наслідки "руського світу". Це ще один доказ злочину проти людства. Це ще одна причина ніколи не забувати всіх злодіянь окупанта на нашій землі", - зазначають бійці бригади.

Протягом минулої доби російські сили здійснили дев'ять ракетних та 39 авіаційних ударів і здійснили 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Про це повідомили з Генерального штабу Збройних Сил України.

Також ворожі сили невдало намагалися відновити втрачені позиції в районі Кліщіївки в Донецькій області. Українські оборонці продовжують штурмові дії на південь від Бахмута в Донецькій області, завдавають ворогові втрат у живій силі та техніці, і закріплюються на досягнутих рубежах.

У вересні Кліщіївку від російських окупантів звільнили 80-а окрема десантно-штурмова бригада, п'ята окрема штурмова бригада та об'єднана штурмова бригада Національної поліції "Лють".