Окупанти завдали ракетного удару по Одесі

Вибухи в Одесі: окупанти завдали ракетного удару з Криму

Увечері в п'ятницю, 22 березня, в Одесі сталося кілька вибухів. Сили оборони Півдня повідомляють, що це було наслідком ракетного удару, ймовірно з Криму, який мав на меті знищити інфраструктуру регіону. Внаслідок цього у Одеському районі виникла пожежа, яку вдалося швидко загасити.

"З тимчасово окупованого Криму вдарив, ймовірно, "Іскандер-М", намагаючись знищувати інфраструктуру регіону. В Одеському районі, в місці влучення виникла пожежа, яка оперативно ліквідована", - йдеться у повідомленні Одеської міськради у Телеграм.

Мер міста Геннадій Труханов зазначив, що наразі ситуація під контролем. Працюється над відновленням енергетичної інфраструктури, яка була пошкоджена в результаті ворожого нападу.

Соціальна інфраструктура міста функціонує в штатному режимі, але електротранспорт працюватиме за скороченим графіком. Кількість рухомого складу на міських маршрутах буде скорочено майже вдвічі, що спричинить збільшення інтервалу руху трамваїв та тролейбусів.

"Усі наші міські служби працюють у посиленому режимі і готові до будь-якої надзвичайної ситуації. Сподіваємося, що їх не буде, проте пам'ятаємо, що наші вороги – це нелюди та терористи, які не зупиняться ні перед чим. Тому маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій", - заявив мер у своєму зверненні.

Нагадаємо, що ніч на 22 березня була позначена комбінованим ракетно-авіаційним ударом Росії по Україні. Знищено 92 повітряні цілі, включаючи 55 безпілотників та 37 ракет. Також стало відомо про загибель людей внаслідок російського обстрілу в Запоріжжі та Хмельницькому.