Головна

Під бренд "Створено захисниками" виділять полиці в супермаркетах

Полиці у супермаркетах з брендом

У Мінветеранів 31 ветеран-підприємець отримав маркування "Створено захисниками"

На саміті Мінветеранів "Шлях ветерана від військової служби до цивільного життя", виконуючий обовʼязки міністра у справах ветеранів Олександр Порхун повідомив, що за місяць отримали маркування "Створено захисниками" 31 ветеран-підприємець.

"За місяць, я вже підписав наказ, бренд 'Створено захисниками' отримало 31 ветеранське підприємництво", - сказав Порхун.

Олександр Порхун також зазначив, що планується створити окремі полиці з товарами, виготовленими ветеранами, в супермаркетах, великих торгівельних центрах та заправках.

"Цивільне населення має бачити, що ветерани та ветеранки не тільки вміють воювати та захищати свою державу, а також вміють заробляти кошти після повернення та реабілітацїї. Вони не залишаються один на один, вони рухаються далі... Напрямки підприємництва дуже широкі, починаючи від кави та кав'ярень, та закінчуючи виготовленням дронів, які направляються до Сил оборони", - зазначив Порхун.

Мінветеранів співпрацює з Мінекономіки, щоб інтегрувати "Створено захисниками" у проєкт "Зроблено в Україні", ініційований Президентом України.

Джерело: Укрінформ

Читайте також: