Росія вдарила по Кривому Рогу ракетами "Іскандер" та безпілотниками - у ЗСУ повідомили деталі

У ніч з 20 на 21 жовтня під час обстрілу Кривого Рогу Дніпропетровської області російські загарбники використали ракети "Іскандер-К" та ударні дрони Shahed-131/136. За інформацією військових, у результаті цих ударів були завдані руйнування будівель на промисловому підприємстві. Пожежу там оперативно ліквідували. Загалом, протягом доби у зоні відповідальності Сил оборони півдня було зафіксовано 10 ворожих авіаційних ударів із застосуванням 30 керованих авіабомб по населених пунктах правобережної Херсонщини. Серед атакованих міст були Берислав, Ольгівка, Микільське, Тягинка та Миколаївка.

Слід зазначити, що загалом російські нападники завдали мінімальних людських жертв та постраждалих. Одна цивільна особа була загиблою, натомість пошкоджено безліч будинків. Росіяни продовжують здійснювати атаки з використанням осколкових боєприпасів, які скидають з дронів по населених пунктах, а також місцях імовірного скупчення людей. Золота Балка вже двічі за добу став мішенню таких атак, хоча на щастя люди не постраждали. Крім того, ворожі сили здійснили приблизно 50 артилерійських обстрілів за добу, використовуючи понад 290 снарядів. Деякі обстріли припали на населені пункти Миколаївщини та Херсонщини, і в результаті було пошкоджено п'ять приватних будинків та господарчу споруду.

  • Вночі 21 жовтня у Кривому Розі відновилися вибухи через ракети та дрони російських загарбників. Проте інші території Дніпропетровщини обійшлися без обстрілів.

Зазначу, що вже ввечері 20 жовтня росіяни обстріляли Кривий Ріг на Дніпропетровщині. В результаті ракетного удару по дачному кооперативу одна людина загинула, а інша отримала поранення від осколків.