Снайперці Емеральд погрожують зливом її інтимних відео

Українська військова, снайперка Євгенія Емеральд повідомила, що отримує загрози після того, як заявила про домашнє насильство та опублікувала листування з колишнім чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком.

Загрози приходять з анонімного акаунта, і Емеральд повідомила про це на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, бот погрожує оприлюднити інтимні відео з нею.

"Ми всі дорослі люди, і нормально, що у нас є приватні відео з нашими партнерами. Що мене здивувало, це те, що Стипанюк готовий показати всій країні одну з інтимних частин свого тіла, щоб мене підставити і звинуватити, що відео зробили з іншим чоловіком", - зазначила снайперка.

Вона пояснила, що вже була обізнана про те, що Стипанюк маніпулюватиме їхнім приватним відео.

"Ми всі не ідеальні. Це було моє особисте життя. Він тільки понижує свою репутацію. Мені немає чого соромитися", - підкреслила Євгенія.

Вона також звернулася до колишнього чоловіка зі своїми словами:

"На твоєму місці я б просто мовчала, якщо ти не маєш мужності прийняти ситуацію і щось змінити в своєму житті. Я хочу попередити тебе, що в інтерв'ю я розповіла тільки 50% того, що хотіла. Я не займалася твоїм брудом. Я попереджаю, що буду захищатися серйозно, і тоді тобі доведеться покинути країну. Тому краще живи своїм життям і більше не ображай жінок".

Снайперка Євгенія Емеральд, яка недавно заявила про розлучення, розповіла про загрози, які отримує від колишнього чоловіка Євгена Стипанюка. Вона розмістила скріншоти листування та аудіозаписи на своїй сторінці в Instagram.

Пара одружилася в жовтні минулого року і незабаром в них народилася дитина. Наразі Емеральд і Стипанюк не можуть офіційно розлучитися, так як за законом у перший рік після народження дитини не можна розірвати шлюб.