Втратили понад 75% складу: партизани пробралися на базу окупантів у Криму

Розвідувальний відділ АТЕШ здійснив розвідку бази 126 окремої бригади берегової оборони, розташованої в окупованому Перевальному Сімферопольського району.

У повідомленні наведені координати бази: 44.8387260855, 34.329308845.

Ця бригада пережила значні втрати на початку війни. Понад 75% бойового складу стали 200-ми чи 300-ми. Зараз переукомплектовані підрозділи цієї бригади приймають участь у бойових діях на Херсонському напрямку.

Долучайтесь до нашого телеграм каналу новин - INKORR

"Незважаючи на значну кількість військових, нам вдалося здійснити розвідку території навколо бази. Ми докладно вивчили пропускні пункти, камери спостереження, патрульні маршрути, казарми та парки з технікою. Цю інформацію ми використовуємо для планування майбутніх операцій", - зазначено в повідомленні.

Агент АТЕШ вже протягом півроку працює у складі цієї бригади.

В Офісі Президента заявили, що російські ракети "Калібр" містять принаймні 40 комплектуючих, які випускаються в інших країнах. Тому необхідно посилити санкції, зокрема, проти тих, хто надає допомогу країні-терористу у забезпеченні комплектуючими до озброєнь.

Іран, Білорусь та Північна Корея надають допомогу Росії у веденні війни проти України. Існує значна ймовірність, що Росія отримає іранську надзвукову ракету, повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.