Менеджер Ф'юрі розсекретив дату бою з Усиком

Менеджер Тайсона Ф'юрі, Спенсер Браун, повідомив, що поєдинок між його клієнтом і чемпіоном світу Олександром Усиком за версіями WBO, WBA, IBO та IBF планується провести 23 грудня цього року. Він зазначив, що цей бій є унікальним та найочікуванішим за останні 20 років.

Керівник Ф'юрі порівняв підготовку до цього поєдинку з мінним полем, стверджуючи, що від них потрібні конкретні інгредієнти, які разом утворять "торт". Він висловив задоволення роботою промоутерів Ф'юрі та підтвердив, що команда повністю зосереджена на 23 грудня.

У бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі будуть ставитися на кон пояси WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі. Відомо, що цей бій відбудеться в Саудівській Аравії в Ріяді, а точна дата поки що не встановлена. За даними ESPN, бій може відбутися в грудні 2023-го або січні 2024 року.

Усик планує виступити проти Ф'юрі (33-0-1, 24 KO), який є обладнаним поясами WBC у надважкій вазі. Цей бій вже зараз вважається одним з найцікавіших і найважливіших за останні роки.

Бій вже став предметом обговорення серед боксерів та фанатів спорту, і очікується, що він приноситиме багато емоцій і силових змагань. Вектори обох команд націлені на досягнення перемоги та отримання чемпіонських поясів. Цей бій навряд чи залишить байдужими шанувальників боксу.