Нацгвардійці показали ворожий «Ланцет», який знищили з автоматів (фото)

На Запорізькому напрямку гвардійці знищили ворожу бойову дрону

Бійці 3 бригади оперативного призначення Національної гвардії "Спартан" успішно знищили ворожий ударний безпілотний літальний апарат (БпЛА) "Ланцет" зі стрілецької зброї. Про це повідомляє Східне оперативно-територіальне об'єднання НГУ.

Артилеристи групи спостереження спостерігали за БпЛА, який рухався зі сторони тимчасово окупованих територій в напрямку позицій українських військ.

Точними пострілами трьох військовослужбовців зі стрілецької зброї, а саме АК-74, ворожий БпЛА було вражено. Вибухнувши в небі, залишки "Ланцета" впали в 30 м від своєї цілі

Нацгвардійці наголошують, що це доводить готовність бійців Гвардії наступу "Спартан" виконувати різноманітні бойові завдання, включаючи знищення ворожих дронів.

Загорання та пошкодження внаслідок атаки дроном в Києві

Вночі 22 грудня російські окупанти знову атакували Київ дронами Shahed. В результаті атаки в багатоповерховому житловому будинку загорілося на верхніх поверхах, були пошкоджені стіни та вікна в кількох квартирах.

Окупаційні війська використали 28 ударних дронів типу Shahed, які злетіли з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ (РФ) та Чауда (тимчасово окупований Крим). За даними сил ППО, вдалося знищити 24 дрони.