У РФ прогриміли вибухи на газовому терміналі та заводі з виробництва ЗПРК "Панцир-С"

Міноборони РФ, як завжди, заявило, що всі безпілотні літальні апарати були збиті. Проте, в соціальних мережах з'явилися відеозаписи, що демонструють вибухи в містах Тула та Усть-Луга.

За допомогою відео, які почали швидко поширюватися в мережі, можна побачити потужні вибухи, які сталися в цих російських населених пунктах. Ці відеозаписи стали доказом того, що Міноборони РФ навмисно дезінформує світову спільноту щодо стану своїх БПЛА.

«Ці відео дивності, схоже, передають інформацію, яка суперечить заявам Міноборони РФ. Це свідчить про те, що Росія намагається ховати правду про стан своїх безпілотників», - заявив експерт.

Збиті БПЛА у Тулі та Усть-Лузі

Один з відеозаписів показує масштабні вибухи, що сталися в місті Тула. За інформацією, отриманою від свідків подій, здається, що предмети, що вибухали, були пов'язані з російськими безпілотними літальними апаратами.

Ще один відеозапис показує сильні вибухи у місті Усть-Луга. Люди, які знімали це відео, повідомили, що причиною вибухів, ймовірно, стали збиті російські БПЛА. Деякі навіть стверджують, що це було наслідком вибухів у складах озброєнь.