Netflix повертається в Росію? Деякі серіали на платформі знову мають російський дубляж

Netflix повертається в Росію? Деякі серіали на платформі знову мають російський дубляж

Netflix почав випускати російський дубляж та субтитри

Стрімінговий сервіс Netflix знову вирішив надати можливість перегляду фільмів та серіалів з російським дубляжем та субтитрами російською мовою.

Серіали та фільми, які можна подивитися з російською озвучкою, включають «Вуді Вудпекер їде до табору», «Атлас» з Дженніфер Лопес та новий сезон «Бріджертонів».

Офіційний анонс від Netflix про появу російського дубляжу не був зроблений.

Виконання російської озвучки доручено компанії Videofilm International з Ізраїлю, однак сам сервіс Netflix до сих пір залишається недоступним в Росії.

Згадаємо, що у 2022 році Netflix приєднався до бойкоту Росії у зв'язку з вторгненням РФ в Україну. Компанія оголосила про заборону на реєстрацію нових клієнтів в агресорській країні.

Крім того, Netflix розглядає можливість створення серіалу «Довбуш» на основі фільму, режисером якого є Олесь Санін. Творці стрічки готові до цього з метою використати раніше невикористаний матеріал.

«Стрімінговий сервіс Netflix веде перемовини з міжнародним відділом, включаючи США та Канаду, щодо створення окремого чотирисерійного серіалу на основі фільму «Довбуш». Зараз ми очікуємо фінансову пропозицію», – розповів Санін.

Читайте також:

  • Netflix опинився у центрі скандалу через порушення табу
  • Документальний фільм Алана Бадоєва «Довга доба» вийде на Netflix
  • Netflix назвав Ярослава Мудрого «правителем Північної Росії»: реакція українців

Читайте також: