У Чернівцях 43-річний чоловік вистрибнув із вікна військкомату

Чоловік вистрибнув із вікна будівлі в Чернівцях

У четвер, 28 грудня, у Чернівцях сталося неприємне подія. Чоловік вистрибнув із вікна будівлі міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За повідомленнями речниці центру Тетяни Гайдащук, потерпілого доставили до місцевої лікарні швидкої допомоги.

інцидент стався вдень 28 грудня. 43-річний чоловік, з невідомих причин, вирішив вистрибнути з другого поверху будівлі. Наразі невідомо, які ушкодження він отримав.

Чоловік вистрибнув з другого поверху міського ТЦК та СП. Його госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Наразі невідомо, який стан здоров'я чоловіка, але директор центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Володимир Єленєв, повідомив, що він живий та перебуває усвідомленому стані в відділенні нейрохірургії.

Нещодавно на Закарпатті стався подібний випадок, коли чоловік втік із військкомату через вікно на другому поверсі. Також, у Львові поліція затримала чоловіка, який катався на прив'язаних до авто лижах у костюмі бабусі, після того як відео цього інциденту стало популярним у соцмережах.

Варто згадати, що в Волинській області чоловіка, який вирішив ухилитися від мобілізації через відсутність грошей на проїзд до військкомату, засудили.